Відновлення від компанії Universal Nutrition Animal PM

Відновлення від компанії Universal Nutrition Animal PM

Відновлення від компанії Universal Nutrition Animal PM

Animal PM є унікальним анаболічним продуктом, який допомагає відпочивати і відновлювати сили. До складу Animal PM входять речовини, що поліпшують сон, підвищують імунітет, а так само незамінні амінокислоти і запатентовані компоненти для відновлення організму. Корінь валеріани і ромашка протягом століть використовувалися для досягнення ефекту релаксації, зниження почуття тривоги і боротьби з безсонням. L - тіанін - амінокислота, що міститься в зеленому чаї і відома своєю здатністю знижувати напругу та занепокоєння, а також покращувати якість сну. Хміль традиційно використовується при лікуванні нервових розладів, він допомагає знижувати тривогу і покращувати якість сну.

Комплекс стимуляції гормону росту, а також найважливіші амінокислоти, такі як аргінін, орнітин, триптофан, L - глютамін, відіграють важливу роль у забезпеченні імунологічних процесів, зниженні ризику інфекційних захворювань, у процесі синтезу білка. Запатентований комплекс Immunolin є изолятом імуноглобуліну і природним чином захищає від хвороб та інфекцій. Унікальний компонент Humanofort екстракт олигопептида містить природний фактор росту і сприяє підвищенню рівня тестостерону, поліпшенню лібідо, підвищенню рівня адреналіну, зниженню рівня кортизолу, прискорює процес відновлення.

Таким чином, вживання 1 пакету Animal PM забезпечує істотну підтримку м'язів поживними речовинами під час сну. Це не продукт для релаксації, це не снодійне, це не антикатаболический продукт, це не стимулятор гормону росту, це не продукт для зміцнення імунітету, це не продукт для відновлення. ЦЕ все вищеперелічене В ОДНІЙ дозування упаковки !!!!

Застосування: приймати 1 пакет за 30-45 хвилин перед сном. Для досягнення найкращих результатів приймати натщесерце. Якщо приймаєте протеїн то між прийомом протеїну і тварин ЛЗ має пройти мінімум 30 хвилин. Animal PM можна комбінувати з будь-яким продуктом з лінійки Animal.

0 Комментарий