Побудуйте ідеальні руки за допомогою часткових повторень

Побудуйте ідеальні руки за допомогою часткових повторень

Про часткове повторення, особливо в жимі, можна почути неймовірну багато різних фактів і думок. Багато тренерів рекомендують включити часткові повторення в свою програму, інші ж абсолютно проти них. Розумне зерно є в тому, що найбільш потужно ваші грудні задіяні в самій нижній точці, коли ви починаєте вичавлювати штангу від грудей. Таким чином, якщо ви тиснете тільки частково, ви самі позбавляєте себе можливості дати своїм грудним м'язам додаткове навантаження.

Як відомо, великі руки є обов'язковим атрибутом у бодібілдингу. Це та частина тіла, яка найбільш виділяється, якщо ви надягаєте футболку або водолазку облягаючого покрою. Проте ж, коли справа доходить до побудови великих рук, більшість атлетів зосереджуються на розгойдування великих біцепсів. Багато хто забуває, що основний обсяг рук, це не біцепс, а трицепс. Якщо у вас будуть трицепси титану, то ваші руки автоматично будуть виглядати значно масивніший. На трицепси припадають основні м'язові масиви плечей і було б дивно не розгойдати їх до великих обсягів. Спробуйте часткові повторення, які дадуть вам великолепнейшие триглаві.

Частковий жим вузьким хватом. Встановіть горизонтальну лаву в силову раму або машину Сміта. Ляжте на лаву, щоб виміряти повний діапазон руху. Плінти повинні бути встановлені вище, ніж ви зазвичай звикли, коли робите повні повторення. Для виконання візьміться за гриф на відстані 6-12 дюймів між долонями. Зніміть штангу зі стійок і удержите її на повністю випрямлених руках. Далі опускайте штангу вниз, намагаючись сильно не розставляти лікті в сторони. Як тільки гриф торкнеться плинтов, починайте рух вгору.

Частковий жим над головою. Сядьте на лаву, яка встановлена всередину машини Сміта або силову раму, з установленими прямо на рівні голови плинтами. Візьміться за гриф хватом не ширше ширини плечей. Зніміть штангу зі стійок і удержите її на повністю випрямлених руках. Повільно опускайте гриф, намагаючись виводити лікті назовні. Як тільки гриф торкнеться плинтов, починайте рух вгору.

Ви можете включити подібну опрацювання трицепсів в свою програму в день рук або в будь-який інший день. Пам'ятайте, що регулярність виконання вправ і адекватне обтяження є ключовими факторами успіху.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить