Чим відрізняється дешевий сироватковий протеїн від 100% Whey Gold Standard від компанії Optimum Nutrition

Чим відрізняється дешевий сироватковий протеїн від 100% Whey Gold Standard від компанії Optimum Nutrition

На даний момент на ринку спортивного харчування щодо сироваткового протеїну склалася абсолютно точна картина щодо лідерства. І величезна кількість спортсменів давно вже не купує дешеві сироваткові протеїни, вважаючи за краще віддавати гроші за по-справжньому якісний продукт і вибираючи 100% Whey Gold Standard, що випускається компанією Optimum Nutrition.

Дана харчова добавка досить швидко завоювала любов бодібілдерів завдяки своїм посиленим, в порівнянні з іншими аналогами, властивостям і здатності підняти рівень тренувальних занять на якісно інший рівень. До складу даної добавки входить суміш з ізоляту і концентрату сироваткового протеїну і велике кількість амінокислот, вітамінів і мінералів, що дозволяє зупинити катаболіческіе процеси в м'язових тканинах. При цьому американської компанії Optimum Nutrition вдалося звести вміст жирів і вуглеводів в своїй добавці до мінімуму, забезпечивши таким чином можливість безболісного і простого набору м'язової маси без ризику збільшення небажаних жирових відкладень.

Протеїн Whey Gold Standard відмінно підходить як для спортсменів-аматорів, так і для професійних бодібілдерів. Вживання даного препарату дозволяє економити час, необхідний для приготування повноцінної їжі, забезпечуючи організм поживними елементами, з яких сроится суха м'язова маса. Економія часу досягається також і в тренажерному залі, оскільки використання даної спортивної добавки дозволяє добитися бажаних результатів за коротший термін.

Вживання 100% Whey Gold Standard від Optimum Nutrition стимулює в організмі вироблення інсуліну, що веде до збільшення абсорбції організмом поживних компонентів і, як наслідок, більш швидкому досягненню ефекту пампинга під час тренувань. Дана білкова добавка сприяє зміцненню імунної системи людини, дозволяючи більш стійко справлятися з вплив зовнішніх негативних чинників.

Також 100% Whey Gold Standard веде до збільшення загальних силових показників і зростання витривалості організму спортсмена. Це дозволяє піддавати свій організм великих навантажень, відчуваючи при цьому набагато меншу втому. Даний протеїн також сприяє посиленню відновлення після отриманої спортивної травми.

Саме завдяки цим якостям 100% Whey Gold Standard займає лідируючі позиції в різних топах протеїнових препаратів на різних сайтах, присвячених спортивного харчування.

Рекомендованою дозою вживання препарату є 30 грамів на добу. Перед початком вживання протеїну проконсультуватися з фахівцем і обстежитися на предмет наявності у вас індивідуальних особливостей організму, що забороняють вам прийом гідролізату протеїну. Препарат не призначений до прийому вагітним і годуючим груддю жінкам, а також особам молодше вісімнадцяти років.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить