Гідролізат сироваткового протеїну і чому він такий популярний серед спортсменів

Гідролізат сироваткового протеїну і чому він такий популярний серед спортсменів

Гідролізат сироваткового протеїну, на відміну від концентрованої і ізольованою форми білка представляє найбільш ефективну і концентровану форму протеїну. У процесі обробки і фільтрації сироватки даний препарат за допомогою кислот і різних ферментів піддають часткового руйнування, завдяки чому він стає схожий на протеїн, який був розщеплений травною системою людини.

Це дозволяє домогтися максимально швидкої швидкості засвоюваності і, як наслідок, скорочення часу для прояву ефекту від добавки. А максимально чистий склад гідролізату протеїну забезпечує тривалий вплив від його вживання. Саме тому гідролізат сироваткового протеїну користується таким великим попитом і популярністю в спортивному середовищі, незважаючи на свою більш високу вартість, по відношенню до ізолятів і концентрату протеїну. Властивості даного препарату дозволяють йому повністю окупити власну вартість за рахунок наданого ефекту.

Та кількість білка і амінокислот, які містяться в гідролізаті сироваткового протеїну дозволяє спортсмену за рекордні терміни наростити суху м'язову масу і отримувати максимальну користь від тренувального процесу. Вживання протеїну в гидролізірованний формі стимулює в організмі вироблення інсуліну, що сприяє більш продуктивному всмоктуванню в кров поживних компонентів, що містяться в добавці. В сумі це дозволяє домогтися ефекту пампинга в максимально стислі терміни і збільшити продуктивність занять в тренажерному залі.

Гідролізат протеїну також підтримує відновні процеси в організмі. Таким чином, значно знижується неприємне відчуття перетруженние і болю в м'язах після виснажливих тренувань. Дана добавка запобігає розвитку катаболічних процесів в організмі і зупиняє руйнування м'язових тканин.

Через свого довгого і ретельного процесу обробки і фільтрації вміст жирів і вуглеводів в гідролізаті протеїну зведено до мінімуму, тому він відмінно підходить для спортсменів, які бажають досягти приросту м'язової тканини, уникнувши при цьому зростання жирових відкладень. Тому гідролізат протеїну вживається спортсменами також і під час «сушки». Також через знижений вміст лактози, даний тип сироваткового протеїну є найменш алергенним з представлених на ринку.

При оцінці якості даного препарату багато досвідчених бодібілдери відзначають характерний гіркуватий присмак, який притаманний якісному і чистому гідролізату протеїну.

Фахівці зі спортивного харчування стверджують, що оптимальною дозою вживання гідролізату сироваткового протеїну є 30 грамів на добу. Важливо перед початком вживання протеїну проконсультуватися з фахівцем і обстежитися на предмет наявності у вас індивідуальних особливостей організмом, що забороняють вам прийом гідролізату протеїну.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить