Animal Flex або краща добавка для лікування суглобів

Animal Flex або краща добавка для лікування суглобів

На ринку спортивного харчування незаслуженим відсутністю популярності користуються добавки, спрямовані на зміцнення суглобів, зв'язок і в цілому опорно-рухового апарату.

Як правило, атлети вдаються до подібного роду препаратів вже після отримання травми для підвищення швидкості відновлення пошкоджених тканин і запобігання подібним подіям в подальшому. А даремно. Адже зі збільшенням м'язової маси зростає також навантаження на скелет і суглобові тканини спортсмена. У поєднанні з різними Гейнер, протеїновими коктейлями і амінокислотними добавками необхідно також вживати і зміцнюють препарати.

Сьогодні у продажу можна знайти багато різноманітних комплексів, які допомагають подбати про здоров'я суглобів і зв'язок спортсмена, проте, безперечним лідером за рівнем чиниться впливу є препарат Animal Flex. Даний препарат складається з чотирьох комплексів, кожен з яких несе в собі певну мету.

Відновлює і зміцнює комплекс складається з глюкозаміну, хондроїтину сульфату А та В і сероорганических з'єднання MSM. Речовина глюкозамін характеризується високою швидкістю абсорбції організмом і необхідний для утворення нових клітин зв'язок і суглобів. Хондроітин сульфат сприяє збільшенню синтезу гіалуронової кислоти, яка забезпечує зміцнення сполучних тканин. MSM сприяє синтезу кератину і колагену - компонентів, які забезпечують належний рівень рухливості суглобів.

Комплекс для змащення і рухливості суглобів містить в собі масло лляного насіння, суміш цетил мірістолеат і гіалуронову кислоту. Такий склад дозволяє запобігати швидку зношуваність сполучних тканин і забезпечити їх плавне функціонування.

У комплекс для підтримки суглобів і зняття запалення входить екстракт імбирного кореня, екстракт куркуми, босвелліевая кислота, кверцетин і бромелаин. Подібна суміш дозволяє призупинити запальні процеси всередині сполучної тканини, а босвелліевая кислота дозволяє прискорити процес відновлення хрящів і протидіяти проникненню в тканину лейкоцитів.

Комплекс для харчування суглобів складається з вітамінів С і Е, цинку пиколината, натрію селеніту і марганцю сульфату. Подібне поєднання вітамінів і мінералів забезпечує необхідне живлення для тканин і протидіє запальним процесам в суглобах і зв'язках.

Препарат Animal Flex поставляється в таблетованій формі і має досить великою швидкістю засвоюваності організмом. Фахівці зі спортивного харчування рекомендують вживати одну порцію (що складається з семи таблеток) раз на добу на порожній шлунок. Прийом даного препарату перед фізичними навантаженнями дозволить вам значно зміцнити здоров'я свого опорно-рухового апарату. Перед початком вживання рекомендується проконсультуватися з фахівцем і пройти обстеження на наявність алергічної реакції на окремі компоненти Animal Flex.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить