Bromelain як засіб для контролю жирових відкладень

Bromelain як засіб для контролю жирових відкладень

Бромелаїн - це натуральний рослинний компонент, що отримується з рослин сімейства бромелієві: ананас, папайя та ін. Основним властивістю бромелаина є полегшення процесу схуднення і контролю за вагою тіла, так як дана речовина є потужним жиросжигателем. На жаль, висока концентрація даного ферменту міститься в неїстівної серцевині фрукта і тому настільки широко поширені харчові добавки з використанням бромелаина.

Додавання бромелаіносодержащіх компонентів в раціон дозволяє поліпшити внутрішній метаболізм і прискорити процес обміну речовин в організмі, що сприяє більш швидкому розщепленню надходять в тіло поживних компонентів і перетворенню їх в чисту енергію, необхідну для занять в тренажерному залі. Також бромелаин підсилює функціонування шлунково-кишкової системи і дозволяє виводити з організму зайву рідину. Даний компонент перешкоджає виникненню і розвитку небажаних жирових відкладень. Все це, в поєднанні з навіть невеликими фізичними навантаженнями, дозволяє домогтися високих результатів у досягненні бажаного ваги власного тіла.

Бромелаїн також робить позитивний вплив на здоров'я людини, зміцнюючи імунітет і травну систему. Це дозволять організму краще реагувати на вплив негативних факторів зовнішнього середовища і протидіяти розмноженню хвороботворних бактерій. Його вживання сприяє поліпшенню загального самопочуття під час захворювання і також допомагає швидкому одужанню за рахунок стимулювання кращого засвоєння поживних компонентів так необхідних у період хвороби.

Також через здатність кращої абсорбції надходять в організм білків і амінокислот, бромелаин здатний працювати не тільки як жиросжигатель, але і як ефективний помічник у процесі набору сухої мускулатури. При цьому сприяючи відновленню м'язових тканин і зниження катаболізму. У сукупності ці характеристики і дозволяють бромелаіносодержащім препаратів домогтися відповідного покликання на ринку спортивного харчування. Оскільки дана речовина підходить як для атлетів, які бажають набрати м'язову масу, так і для тих, хто прагне позбутися зайвих підшкірних жирових відкладень.

У харчових біодобавки бромелаин може поставлятися в порошкової і таблетованій формі. Різниця полягає лише в концентрації компонента і швидкості всмоктування в кровоносну систему.

Дієтологи і фахівці зі спортивного харчування для зниження ваги рекомендують вживати не більше 1500 мг бромелаина на добу. Також необхідно пам'ятати, що дія даного препарату працює в сукупності з фізичними вправами, при цьому значно посилюється ефект від тренувань у порівнянні з тим, якого можна досягти без застосування жиросжигателя. Перед початком курсу прийому препарату рекомендується пройти обстеження на предмет наявності у вас індивідуальних алергічних реакцій на окремі компоненти добавки.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить