ALA і чому вона потрібна при дотриманні дієти

ALA і чому вона потрібна при дотриманні дієти

Альфа-ліпоєва кислота - біологічно-активна речовина з групи умовних вітамінів. ALA є досить сильним антиоксидантом і забезпечує запобігання процесів окислення в організмі і нейтралізації негативного впливу вільних радикалів. Також альфа-ліпоєва кислота сприяє збільшенню синтезу інсуліну.

ALA відносять до умовно незамінних амінокислот, оскільки, незважаючи на те, що вона виробляється природним шляхом в організмі, її змісту досить тільки для запобігання дефіциту даної речовини. Для людини, яка веде активний спосіб життя, необхідне додаткове кількість альфа-ліпоєвої кислоти повинно надходити із зовнішнього середовища - через їжу, або харчові біодобавки. Як спортивної харчової добавки ALA несе в собі три основні функції: збільшення обсягу м'язів, зміцнення здоров'я та спалювання зайвих жирових відкладень.

Бодібідери цінують альфа-ліпоєвої кислоти за посилення синтезу інсуліну в організмі. Це веде не тільки до поліпшення засвоюваності організмом надходять амінокислот і білків, але і до істотного збільшення анаболічних процесів. Що веде до спрощення набору сухої м'язової маси, а також отримання максимальної користі від тренувального процесу.

Вироблення інсуліну надає зміцнювальний вплив на багато внутрішніх органів, запобігаючи від появи хвороб шлунка і підшлункової залози. Здатність альфа-ліпоєвої кислоти виступати як антиоксидант дозволяє прискорити відновлення м'язів після тренувань, нейтралізувати шкідливий вплив вільних радикалів і зміцнити імунну систему. У сукупності це дозволяє сповільнити процес старіння організму і краще справлятися з негативним впливом зовнішніх факторів навколишнього середовища.

ALA є незамінним помічником для людей, які вирішили раз і назавжди позбутися від зайвих жирових відкладень в своєму тілі. У поєднанні з регулярними фізичними вправами альфа-ліпоєва кислота значно спрощує контроль над власною вагою. Відбувається це за рахунок активної участі даної кислоти в обміні речовин. ALA сприяє перетворенню міститься в організмі цукру в джерело енергії, яка активно спалюється в процесі тренування. Також альфа-ліпоєва кислота сприяє поліпшенню жирового і вуглеводного обміну в організмі, що прискорює процес метаболізму і істотного зниження ваги. Саме тому багато дієтологів і фахівці зі спортивного харчування рекомендують під час дієти приймати ALA в сукупності з фізичними вправами в тренажерному залі.

Альфа-ліпоєва кислота часто є одним з компонентів в комплексних харчових добавках, спрямованих на збільшення контролю за власною вагою. У поєднанні з багатьма іншими вітамінами і мінералами ALA здатна, за принципом синергії, посилювати свій вплив на організм і дозволяє домагатися більших результатів, ніж від вживання альфа-ліпоєвої кислоти в чистому вигляді.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить