Гінгко білоба - все що потрібно для хорошої роботи мозку

Гінгко білоба - все що потрібно для хорошої роботи мозку

Гінгко білоба - це голонасінна реліктова рослина, яке також часто іменується живим викопним. З давніх часів ця рослина використовувалося в китайській медицині як засіб для зміцнення організму і для лікування деяких захворювань. У наші дні Гингко білоба все частіше входить до складу багатьох зміцнюють здоров'я харчових біодобавок через свого позитивного впливу на роботу багатьох внутрішніх органів.

Даний препарат є дуже сильним антиоксидантом і вживання його в їжу сприяє припиненню окислювальних процесів в організмі і нейтралізації впливу вільних радикалів, що веде до поліпшення функціонування внутрішніх органів і уповільненню старіння організму. Це, в сукупності зі здатністю нормалізації роботи системи кровообігу, дозволяє запобігти розвитку багатьох вікових хвороб, таких як артрит, хвороба Альцеймера, атеросклероз і т.д.

Також Гингко білоба робить позитивний вплив на серцево-судинну систему, збільшуючи постачання тканин киснем і розширенню кровоносних судин. Це дозволяє збільшити всмоктуваність компонентів в кров і краще засвоювати живильні компоненти, що надходять з їжею. Поліпшення кровообіг позитивно позначається на роботу органів і кінцівок і приводить в норму ритм серцебиття.

Часто препарати з вмістом Гингко білоба рекомендують до вживання пацієнтам, що страждають від хронічних депресій, безсоння і підвищеного рівня стресу. Дана речовина надає відновлювальний вплив на центральну нервову систему, що дозволяє організму заспокоїтися і краще переносити стресовий вплив. Також Гингко білоба надає профілактичний ефект на розвиток хвороб дихальної системи людини і запобігати нападам алергічної астми.

Але найбільш цінним властивістю цієї рослини є поліпшення роботи мозкової діяльності. Завдяки можливості розширення судин, Гингко білоба забезпечує стабільне кровообіг в капілярах мозку і постачання даного найважливішого органу належною кількістю кисню. Це дозволяє поліпшити пам'ять, збільшити концентрацію людини і сприяє швидкому відновленню після тривалої розумової діяльності. Таким чином, вживання Гингко білоба стає просто необхідним людям, які по професійному обов'язку займаються інтелектуальною працею і цінують високу продуктивність роботи власного мозку.

Гінгко білоба може поставлятися в формі порошкової добавки, настойки або чаю. Різниця між формами препарату полягає в концентрації речовини і швидкості всмоктуваності в кров. Рекомендована доза прийому даного препарату не повинна перевищувати 120 мг на добу, розділених на 2-3 вживання. При значному перевищенні дози можуть виникнути небажані побічні ефекти, виражені в розладі шлунково-кишкового тракту і алергічної реакції.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить