DМАЕ - це унікальна речовина, яка і справді допомагає продовжити життя

DМАЕ - це унікальна речовина, яка і справді допомагає продовжити життя

DМАЕ - це унікальна речовина, яка і справді допомагає продовжити життя. Головним чином цей факт був доведений за допомогою експерименту на тварин, які прожили на 36% довше, ніж група, яка не брала добавку. Зустрічаються і більш вражаючі цифри - 45-50%, але вони не мають під собою наукового підтвердження.

Дана речовина стимулює постачання головного мозку кров'ю, а відповідно сприяє його харчуванню глюкозою і киснем. Крім цього, речовина допомагає краще взаємодіяти клітинам мозку, підвищуючи мозкову активність. Тому DМАЕ допомагає поліпшити пам'ять, досягти високої концентрації уваги, підвищити кмітливість і т.д. В цілому, речовина допомагає нашому мозку працювати в кілька разів краще.

DМАЕ є натрапив, який позитивно впливає на стан гіпоталамуса. А останній, в свою чергу, керує всією ендокринною системою. Слід зазначити, що практично всі препарати даного роду (а їх не так вже й багато) відрізняються здатністю продовжувати людині життя.

Кому корисний DМАЕ:

1. Його моно давати дітям шкільного віку, щоб підвищити концентрованість, поліпшити розумові здібності, пам'ять і підвищити успішність дитини в цілому.

2. Цей препарат буде корисний людям, які займаються інтелектуальною діяльністю.

3. DМАЕ також важливий і для спортсменів з огляду на загальнотонізуючої кошти, яке крім цього відмінно підвищує не тільки розумову, а й фізичну працездатність.

DМАЕ дозволяє позбутися від дефіциту ацетилхоліну, яким страждають 75% всього людства. А адже саме ця речовина робить наш організм цілісною системою. При дефіциті ацетилхоліну можна відчути уповільнення реакцій, депресію, млявість, погіршення пам'яті і т.д.

DМАЕ володіє і антиоксидантними властивостями. Він захищає наші клітини від дії вільних радикалів, запобігаючи старінню і виникнення різних захворювань.

Також DМАЕ - це вірний засіб в боротьбі з липофусцином. Останній являє собою токсичний пігмент, який отруює клітини нашого організму. З віком кожна клітина може на 30% заповнюватися цією речовиною, від чого процеси старіння організму протікають ще швидше. DМАЕ ж видаляє цю речовину з клітин в період від 2 місяців до 2 років.

У правильному дозуванні цей препарат здатний поліпшити загальний стан здоров'я, мозкову діяльність, ваш настрій і сон. Але ще одна цікава особливість препарату в тому, що він покращує живлення шкіри, за рахунок чого її тонус істотно підвищується. Це дозволяє надавати омолоджуючий ефект з допомогу прийому DМАЕ.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить