Які добавки треба приймати що б стимулювати вироблення гормону росту

Які добавки треба приймати що б стимулювати вироблення гормону росту

Гормон росту - це речовина, рівень уваги бодібілдерів до якого не падає ніколи. І це не дивно, адже саме соматотропин допомагає атлету спалювати жири, живити тіло енергією, відновлюватися і власне рости в масі.

На вироблення цього гормону впливає сон, фізичні навантаження, харчування та інші чинники. Але також бодібілдер може допомогти своєму організму підвищити секрецію СТГ за допомогою спеціальних спортивних добавок.

Симулятор гормону росту

Вже досить довго лідерами серед стимуляторів СТГ є амінокислоти у вільній формі. До них відносяться L-аргінін і L-орнитин. Ви можете вживати ці речовини в якості окремих добавок, а можете купити комплекс, що містить обидві амінокислоти.

L-аргінін як стимулятор СТГ

L-аргінін є амінокислотою, яка допомагає гіпофізу нормально функціонувати. А так як соматотропін накопичується саме там і виділяється в якості відповіді на стан сну, фізичної напруги і голод, підживлення гіпофіза L-аргініном позитивно позначається і на виробленні СТГ.

L-аргінін дуже важливий для атлетів, які мають регулярні інтенсивні тренування. Особливо це важливо після 30 років, адже в цьому віці природне виділення даної речовини припиняється. Крім цього, L-аргінін не тільки допоможе стимулювати вироблення СТГ, але також продовжить вам молодість, запобіжить швидке настання фізичної втоми і забезпечить синтез багатьох речовин в організмі.

L-орнітин

Ця речовина призводить до підвищеного виділення інсуліну в кров і допомагає йому діяти як анаболічний гормон. Додатковий прийом цієї речовини також стане гарною допомогою при схудненні.

Орнитин + аргінін в спортивних добавках

Цей дует, що складається з двох амінокислот, максимально втягується в процес вироблення гормону росту. Тому добавки з цим комплексом сьогодні є найбільш популярними серед бодібілдерів. Ці амінокислоти допомагають вам худнути і набирати м'язову масу під час сну. І якщо інші речовини навпаки заохочують тіло до накопичення жиру, то дані амінокислоти, стимулюючи гормон росту, забезпечуючи вам продуктивний в спортивному плані сон.

Аргінін і орнітин випускаються у формі таблеток, порошків і капсул. Вважається, що найбільш зручними для прийому є саме капсули.

амінокислота GABA

Ця амінокислота є нейромедіатором головного мозку і є найбільш цінним стимулятором вироблення гормону росту на ринку спортпіта. Ця амінокислота включена в багато спортивні добавки, а також випускається у формі таблеток або порошку окремо.

добавка HGH

Вона являє собою стабілізований фрагмент молекули СТГ і включає в себе всі необхідні амінокислоти для підвищеній секреції гормону росту: таурин, орнітин, глютамин, ВСАА, аргінін і лізин.

Які б добавки ви не вибрали, важливо розуміти, що саме амінокислоти є основою для продукту, що збільшує рівень гормону росту.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить