Animal Pak - це спортивний вітамінний комплекс

Animal Pak - це спортивний вітамінний комплекс

Animal Pak - це спортивний вітамінний комплекс, про який вже не сперечаються - він без сумнівів є найкращим. Завдяки неймовірно багатому складу, цей комплекс зробить тіло атлета максимально готовим до того, щоб швидко і ефективно наростити м'язову масу. Володіючи величезною кількістю макро-, мікроелементів, достатком найважливіших вітамінів і інших необхідних для людини речовин, даний комплекс зробить спортсмена здоровим і сильним. Але найважливіше те, що він допоможе досягти кращих спортивних результатів, а саме:

• Швидко наростити м'язову масу тіла.

• Спалити жир.

• Підвищити свої силові показники.

• Поліпшити розумову концентрацію.

• Надати своєму тілу витривалість.

• Зміцнити загальний стан здоров'я.

Animal Pak займає лідируючі позиції на ринку спортивного харчування вже більше 30 років - погодьтеся, це говорить багато про що. Дана добавка неодноразово визнавалася кращим мульти вітамінним комплексом і є просто знахідкою для того, що хоче обзавестися рельєфним м'язистим тілом.

Чим такий хороший Animal Pak?

У цьому комплексі міститися вибухові дози не тільки вітамінів, але також мінералів, різних рослинних екстрактів і амінокислот, які здатні заповнити потребу організму в цих речовинах легко і надовго. Всі перераховані компоненти - це потужні каталізатори різних хімічних реакцій, серед яких провідне місце займають саме анаболічні. Animal Pak має особливу матрицю, спрямовану на підвищення продуктивності спортсмена, і суміш ферментів, які допоможуть травній системі.

Суміш мінералів і вітамінів Animal Pak

Цей мульти вітамінний комплекс містить 22 мінералу і вітаміну. Це забезпечує швидкість транспортування і легкість в засвоєнні багатьох поживних речовин, особливо білка, креатину і т.д. Також дані компоненти сприяють синтезу білка.

Амінокислоти в Animal Pak

Здається, що ця добавка має всі необхідні амінокислоти, щоб спортсмен міг забути про катаболизме і повільному прирості сухої маси тіла. Включаючи 19 амінокислот, серед яких і ВСАА, добавка прискорює синтез білка, допомагає швидше спалити жир, а також захищає м'язову тканину від руйнування.

Антиоксиданти в складі

Animal Pak захистить ваші м'язи від руйнування вільними радикалами, адже в своєму складі він містить такі антиоксиданти, як екстракт кісточок винограду, альфа-ліпоєвої кислоти, а також коензим Q10.

Суміш для підвищення працездатності

Для того щоб спортсмен міг довго і наполегливо тренуватися, даний мінерально-вітамінний комплекс збагачений карнітином, Л-аргінін, пиридоксином і іншими оптимізаторами. Вони дозволять збільшити продуктивність в кілька разів.

травні ферменти

Animal Pak - це єдиний багатокомпонентний комплекс, в якому всі компоненти успішно взаємодіють і доповнюють один одного. А травні ферменти, які також входять до складу, роблять дану добавку легкозасвоюваній.

Animal Pak - це продукт для професіоналів, перевірений часом.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить