SciVation Xtend потужний комплекс амінокислот ВСАА на ринку України

SciVation Xtend потужний комплекс амінокислот ВСАА на ринку України

SciVation Xtend по праву може називатися самим потужним комплексом амінокислот ВСАА на ринку України. Саме ця добавка має яскраво вираженим антикатаболічною ефектом і містить тільки ті компоненти, які неодноразово довели свою ефективність. Так, в його склад входять незамінні амінокислоти, глютамин, піридоксин і цитрулін.

Головною особливістю цієї добавки є саме комбінація всіх цих речовин. Взаємодіючи, вони доповнюють і підсилюють дію один одного, захищаючи ваші м'язи від руйнування, покращуючи секрецію гормону росту і прискорюючи синтез білка.

Що стосується незамінних амінокислот ВСАА, то і вони представлені в добавці в найкращому співвідношенні, а саме 2: 1: 1 (лейцин / ізолейцин / валін). Цінність незамінних амінокислот не потребує коментарів, адже будь-який бодібілдер знає, що їх прийом - це запорука м'язового зростання і сили.

Розглянемо інший компонент - цитруллина, йому варто приділити увагу. Ця речовина являє собою амінокислоту, яка безпосередньо не бере участь в будівництві білка. Але при цьому вона виконує свої важливі функції: покращує кровопостачання м'язів, зменшує відновний період, а також прискорює виведення молочної кислоти з організму.

Ефекти SciVation Xtend:

• Скорочує відновний період.

• Сприяє зростанню обсягу м'язової клітини.

• Запобігає катаболіческіе процеси.

• Підсилює вироблення АТФ.

• Відтягує момент настання втоми, так як блокує секрецію триптофану.

• Прискорює синтез білка.

До інших корисних властивостей даної добавки можна віднести підвищення імунітету, поліпшення травних процесів.

Піридоксин в складі

Піридоксин інакше називають просто вітаміном В6. Він є одним з найважливіших вітамінів для бодібілдера, тому що являє собою єдине речовина такого роду, яке безпосередньо приймає участь в процесах м'язового зростання. Також при дефіциті цього вітаміну неможливе нормальне засвоєння білка, через що навіть додаткові прийоми протеїну і важкі фізичні навантаження не матимуть ніякого ефекту. Виробники SciVation Xtend подбали про те, щоб даний амінокислотний комплекс виконував свої функції на 100% і дав своєму споживачеві 10мг піридоксину.

Таким чином, SciVation Xtend - це дійсно найкраща аминокислотная добавка ВСАА на ринку України. Її збалансований, багатогранний і на 100% повноцінний склад допоможе спортсмену вирішити всі проблеми, пов'язані з м'язовим зростанням і відновленням.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить