Дієта при сушінні і роботі на рельєф

Дієта при сушінні і роботі на рельєф

Дана стаття містить докладні рекомендацію по складанню індивідуальної дієти, яка допоможе отримати рельєф під час циклу сушіння м'язів. Дієта для рельєфу потрібно людям, які мають достатню кількість м'язової маси, при цьому не страждають від ожиріння.

Насамперед дієта при сушінні припускає поступове зниження калорійності раціону на 10-20-30%, залежно від прогресу жиросжигания. У міру урізання раціону вам потрібно контролювати свою вагу і товщину жирових складок, якщо є тенденція до зниження товщини жирового прошарку і маси тіла на 1-3 кг на місяць, то можна вважати, що все в порядку.

Урізуйте раціон в першу чергу за рахунок швидких вуглеводів і тваринних жирів - ці харчові компоненти бажано взагалі виключити. Якщо цього буде недостатньо - продовжуйте знижувати кількість вуглеводів і жирів.

Пам'ятайте, що дієта при сушінні повинна бути збалансованою. Вам необхідно споживати близько 10% рослинних жирів щодо загальної кількості калорій в дієті. Вживайте в їжу жирну рибу, вона багата Омега-3 жирними кислотами, які сприяють отриманню рельєфу. Не виключайте повністю вуглеводи, їх повинно бути не менше 40%, вуглеводи повинні бути повільними (складними). Повільні вуглеводи містяться в кашах, борошняних продуктах з борошна грубого помелу та жита, овочах, горіхах і наслідках фруктах. Приймайте додатково вітамінно-мінеральний комплекс, нестача вітамінів може призводити до руйнування м'язів.

Харчуйтеся часто - 5-6 разів на добу, невеликими порціями. Не їжте за 2:00 до тренування і 1,5 години після тренування, виняток становлять амінокислоти і протеїнові коктейлі.

Приймайте достатню кількість протеїну. Близько 60% можна отримувати з їжі, інші 40% бажано приймати зі спортивним харчуванням. Протеїн пригнічує катаболические процеси і захищає ваші м'язи, при цьому не перешкоджає процесу сушіння. Для максимального результату приймайте комплекс спортивного харчування для сушіння.

Дієта також припускає контроль надходження рідини. Загальна кількість рідини за добу повинно бути не менше 2,5 літрів. При нестачі рідини обмінні процеси в організмі сповільнюються, що в свою чергу уповільнює схуднення. Також при зневодненні під час тренування кров стає густішою, що підвищує навантаження на серце. Так що пийте побільше води під час тренування, наприклад один-два ковтки після кожного підходу.

Додаткові рекомендації

Практика показує, що хороші результати можна отримати тільки при поєднанні дієти і спеціального тренінгу. Читайте основну статтю: Тренування для рельєфу

Для прискорення процесу сушіння в дієту бажано включити спеціальний комплекс спортивного харчування.

Для отримання максимальних результатів використовуються жіросжігателі, зокрема Кленбутерол, Тироксин, Ефедрин та інші, проте слід пам'ятати, що ці препарати мають ряд побічних ефектів.

Зберегти м'язову масу можуть допомогти тестостероновая бустери і анаболічні стероїди в невеликих дозах (є протипоказання).

Кращі продукти в дієті

Рекомендується включати в дієту для сушіння наступні продукти:

Нежирне м'ясо

Яйця

Риба

Знежирені молочні продукти - кефір, сир, молоко

Каші - гречана, пшоняна, вівсяна, кукурудзяна та ін.

Бобові - квасоля, горох, боби

Овочі та фрукти

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить