Що таке L-карнітин та для чого він потрібен

Що таке L-карнітин  та для чого він потрібен

Основне завдання препарату

Л-карнітин ще називають «Вітамін Bt». Цей препарат служить природним фактором розпаду жирової тканини. До його основної функції відноситься перенесення жирних кислот (жирів) в область внутрішньоклітинного їх розщеплення. Тобто в частині клітин, які контролюють розкладання органічних компонентів: вуглеводів, білків, жирів.

Відсутність Л-карнітину в організмі перешкоджає ефективному розщепленню жирів. Недолік якраз цього компонента найчастіше служить причиною надлишкової маси та ожиріння.

Крім того, при бідному вмісті в організмі карнітину людина відчуває дратівливість, хронічну втому, перебої в роботі серця, непереносимість будь-яких фізичних навантажень.

Головні властивості Л-карнітину

Л-карнітин володіє безліччю чудових якостей, серед яких:

активізація процесу спалювання жиру;
переробка жиру в енергію;
руйнування наявних і запобігання нових відкладень жиру;
пониження в крові рівня тригліцеридів і холестерину;
підвищення природного рівня аденозинтрифосфату (АТФ);
стимуляція живлення серцевого м'яза;
підвищення працездатності;
багате насичення киснем клітин;
скорочення періоду відновлення;
стимулювання імунітету;
тривале збереження ефекту.
У чому кінцева користь Л-карнітину

Дуже важливим моментом є окислення жирів у присутності карнітину. У такому стані жири передають організму енергію, що міститься в них. Це сприяє підвищенню загального рівня як фізичного, так і розумового тонусу людини.

З перших же днів застосування Л-карнітину спостерігається стійке схуднення. Починається розвиток процесу «спалювання» жиру (до 10%). Зростаюча динаміка розпочатого схуднення залишається протягом усього часу прийому і зберігається ще цілий місяць після закінчення курсу. Якщо надалі контролювати харчування, то гарантовано тривале збереження ефекту.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить