Animal Omega (Энимал Омега)

Animal Omega (Энимал Омега)

Animal Omega (Энимал Омега)

НЖК (незамінні жирні кислоти) є тими жирами, які ми, люди, не можемо синтезувати у своєму організмі і тому повинні отримувати з їжею або харчовими добавками. Для того, щоб наш організм функціонував нормально, не кажучи про успішне нарощуванні маси, ми потребуємо оптимальних кількостях незамінних жирних кислот, незамінних амінокислот та інших мікроелементів (вітамінів і мінералів). Отримати потрібну кількість правильних НЖК не завжди легко, особливо якщо їх мало у вашій звичної їжі. Типовий раціон складається з надлишку насичених жирів, транс-жирів і рослинних жирів (звичайне масло для приготування їжі), які як правило в надлишку містять тільки омега 6 (такі жири простіше отримати і вони дешевше). Не зрозумійте мене неправильно, омега 6 теж важливі, так як ставляться до НЖК але тут питання не в типі жиру, а в їх співвідношенні. Детальніше про це пізніше.

Було клінічно доведено, що НЖК надають позитивну дію в багатьох областях, наприклад, вирівнюють рівень інсуліну, беруть участь у процесах термогенеза, анаболізму, синтезу гормонів, позитивно впливають на фертильність, функцію простагландину, імунну функцію, беруть участь у відновленні клітинних мембран (що дозволяє клітинам отримувати оптимальне харчування) і багато, багато іншого. НЖК життєво важливі для оптимального обміну речовин, синтезу стероїдних гормонів, здоров'я серцево - судинної системи, максимальної продуктивності, зниження хворобливості після тренувань та посилення процесу жиросжигания.

В якості добавок потрібні тільки 2 види НЖК: омега 3 і омега 6.Омега 9 необхідні, але замінні, оскільки в невеликих кількостях їх здатний синтезувати організм. Причина по якій ми не можемо синтезувати омега 3 і омега 6 криється в тому, що метаболізм людини не може додати подвійну зв'язок до жирної кислоті яка знаходиться на відстані більше 9 атомів вуглецю від дельта кінця (кислотного кінця). З цієї ж причини організм не може перетворити омега 3 жирну кислоту в омега 6. Це пояснює чому так важко отримати необхідну кількість НЖК зі звичайної їжі, тоді в «гру» вступають такі добавки як енімал омега. У цій добавці немає нічого незвичайного, є тільки базові речі, вона не допоможе додати 3 кг м'язової маси за тиждень, але в довгостроковій перспективі приведе нас туди, куди ми прагнемо. НЖК потрібні, але не просто каки-небудь НЖК, а правильні види і в правильних пропорціях. У цьому і криється секрет Енімал Омега. Це найбільш повний продукт на ринку НЖК містить правильні жири необхідні культуристу. Це молекулярно дистильована добавка НЖК повного спектру, кожен пакет якої містить точне дозування і точне співвідношення НЖК.

Енімал Омега Містить омега 3 жири витягнуті як з рибних джерел (лосось, печінка тріски, оселедець), так і з рослинних (льняне масло). Така різноманітна суміш гарантує, що ви отримаєте всі можливі екстракти омега 3, необхідні для загального здоров'я. Ви отримаєте баланс альфа - линолиевой кислоти з льону та ключових екстрактів риб'ячого жиру - ЕПК і ДГК.

Крім того Енімал Омега містить ключові жири омега 6, у тому числі масло огуречника, енотери, сезамін і CLA. Линолієва кислота це ще одна природна незамінна жирна кислота. Як було сказано раніше дефіцит омега 6 - це велика рідкість, проте є одна форма омега 6, гамма-линолієва кислота або ГЛК, яка важлива для здоров'я. Організм використовує омега 6 жирні кислоти для створення для створення різних простагландинів і лейкотрієнів. Ці речовини впливають на запалення і болю: одні підсилюють симптоми, а інші послаблюють.

Ще один вид омега 6 жирів містяться в Енімал Омега - це кон'юговані линолієва кислота (КЛК або CLA). КЛК відома завдяки здатності зменшувати жирові відкладення, як антікатаболік, антиоксидант і речовина зміцнювальний імунну систему. Хоча механізм роботи КЛК ще не до кінця вивчений, наукове співтовариство виявило, що вона позитивно впливає на обмін речовин і допомагає регулювати жировий і білковий обмін. Хоч КЛК не відноситься до НЖК вона є важливим доповненням до формулою Енімал Омега.

Ще один важливий інгредієнт доданий у формулу Енімал Омега - сезамін. Це єдиний лігнано, знайдений в кунжутному маслі. Дослідження показали, що сезамін в поєднанні з іншими НЖК сприяє втраті зайвого жиру, підтримує здоров'я печінки і нирок, зберігає здоровий ліпідний профіль. Сезамін рекламується як дуже перспективний компонент процесу рекомпозиції м'язової маси.

Енімал Омега - це повноцінне доповнення до харчування спортсменів, в ньому містяться всі необхідні жири у відповідному співвідношенні, які допомагають зберігати високу якість обміну речовин і рекомпозиції тіла. Крім того, він підтримує серцево - судинну систему, імунну систему, загальне здоров'я і добре самопочуття.

Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, мальтодекстрин, дикальцію фосфат, Л-карнітину фумарат, діксід кремнію.

Приймати один пакет в день разом з їжею.

0 Комментарий