Пружні та красиві сідниці

Пружні та красиві сідниці

Найефективніші вправи для сідниць

1. Присідання зі штангою на плечах.

Головне вправа для розвитку сили і маси м'язів стегон і сідниць. Присідайте якомога глибше, щоб сильніше задіяти сідничні м'язи.

2. Випади вперед зі штангою на плечах.

Краща вправа для створення округлої форми сідниць. За рахунок більшої амплітуди і діапазону руху, випади ще сильніше задіють сідниці, ніж присідання. Однак, робоча вага в цій вправі набагато менше. Тому, виконуйте випади після присідань. Це дозволить збільшити ефективність обох вправ.

3. Жим однією ногою в тренажері.

На відміну від класичного варіанта виконання цієї вправи, жим однією ногою набагато сильніше задіє сідничні м'язи. Просто спробуйте і ви відразу відчуєте різницю!

4. Станова тяга з гантелями.

На відміну від традиційної станової тяги зі штангою, де основне навантаження припадає на розгиначі спини, станова з гантелями максимально навантажує сідничні м'язи і біцепси стегон.

5. Гіперекстензія. Ефективна вправа для зміцнення сідниць, біцепсів стегна і попереку. Щоб знизити навантаження на поперекові м'язи і збільшити на сідниці, потрібно щоб верхній край опорної подушки для стегон знаходився нижче рівня талії. Виконуйте вправу в повільному темпі, відчуваючи як скорочуються і розтягуються ваші сідниці.

ПОЧАТКОВИЙ КОМПЛЕКС ВПРАВ ДЛЯ СІДНИЦЬ:

1. Станова тяга з гантелями 4х12,10,8,6

2. Жим однією ногою в тренажері 3х8-12

3. Гіперекстензія 3х10-15

Перша вправа виконується в стилі "піраміди". У кожному наступному підході трохи збільшуйте робочий вагу і зменшуйте кількість повторень. Останній підхід повинен бути найважчим і вимотує.

ПРОСУНУТИХ КОМПЛЕКС ВПРАВ ДЛЯ НІГ І СІДНИЦЬ:

1. Присідання зі штангою 5х15,12,10,8,6

2. Жим ногами або мертва тяга 3-4х8-12

3. Випади вперед зі штангою на плечах 3х12-20

Перша вправа виконується в стилі "піраміди". У кожному наступному підході трохи збільшуйте робочий вагу і зменшуйте кількість повторень. Останній підхід повинен бути найважчим і вимотує.

КОМПЛЕКС ВПРАВ ДЛЯ СІДНИЦЬ в домашніх умовах:

1. Присідання з вистрибуванням вгору 3-5х10-20

2. Випади вперед 3х15-25

3. Підйом тазу 3х15,12,10

4. Відведення ноги назад 3х15,12,10

Даний комплекс можна доповнити і ускладнити вправами з гантелями, штангою або іншим обтяженням.

Не залежно від того, за якою програмою ви будете займатися, результат гарантований. Головне викладатися на всі 100%, правильно харчуватися і вірити у свої сили! Бажаю удачі!

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить