Тренування та секс - що важливіше

Тренування та секс - що важливіше

Як правило, всі міркування на тему даної статті зводяться до трьох питань:

1. Як секс впливає на силові тренування?

2. Як силові тренування впливають на секс?

3. Як ці дві речі поєднувати?

Ця стаття більшою мірою присвячена чоловікам. У силу фізіологічних особливостей, хлопці частіше замислюються над подібними питаннями. Дівчат зазвичай такі дилеми не мучать, оскільки якщо постає вибір тренування або секс, то вони незмінно вибирають друге, і не забивають голову всякою нісенітницею. Вони не ганяються за чемпіонської масою і силою. І жодна жінка не зможе зрозуміти, як секс можна поміняти на тренування! Скажу відразу, що я вас ні до чого не закликаю. Просто буду розповідати деякі факти. Ніхто вас ні в чому обмежувати не збирається. Треба жити повноцінним життям. Але інформація зайвою не буде.

Як секс впливає на силові тренування

У тренувань і сексу багато спільного. Ви витрачаєте фізичні і психічні сили. Витрачаєте гормон тестостерон. Коли ви потренувалися, то сила м'язів і витривалість тимчасово падають. Коли позаймались сексом, то відбувається те ж саме. Рівень тестостерону, так необхідний для силових тренувань, знижується. Це пов'язано з тим, що після сексу в організмі чоловіка відбувається підйом рівня пролактину - гормону, що протистоїть допаміну, який називають гормоном «гарного самопочуття». Пролактин частково знижує вироблення тестостерону. Це явище тимчасове. Коли відбувається стабільне підвищення рівня пролактину з яких-небудь причин (наприклад, вік), це відразу ж позначається на нашому самопочутті у вигляді таких побічних ефектів, як депресії, зниження рівня статевого потягу, головні болі, і що найважливіше, - зниження рівня тестостерону .

У жінок же фізіологія відрізняється від чоловічої. Ходять чутки, що німецька жіноча збірна з важкої атлетики приїжджали на змагання зі своїми чоловіками і бойфрендами. Ті їх «підсапували» безпосередньо в ніч перед виступом, і вони показували блискучі результати. Що ж, цілком може бути. Мої особисті «дослідження» показують, що у жінок після сексу сила м'язів може збільшуватися! Це в першу чергу пов'язано з викидом в кров адреналіну. Чого не можна сказати про чоловіків. Якщо ви відразу після цього справи пішли в спортзал, то на рекорди навіть і не сподівайтеся! Краще взагалі не підходити до штанги. Любити один одного краще або після тренування, або в день, коли тренування немає. Загалом, кожен нехай сам розставляє пріоритети. Але пам'ятайте:

1. У вас є якийсь запас сил, і витратити їх на секс або на тренування - вирішувати вам.

2. Надмірні заняття сексом можуть звести нанівець всі ваші зусилля в спортзалі. Ви не будете встигати відновлюватися між тренуваннями.

3. Якщо ви виступаєте на змаганнях, то хоча б на кілька днів утримайтеся від сексу.

4. Можливо, це прозвучить грубо, але секс - це, по суті, та ж тренування. Просто замість штанги - ваша партнерка.

Як силові тренування впливають на секс

Регулярні тренування з «залізом» і на тренажерах при достатньому відновленні надають попри всі системи організму тільки позитивний вплив, і потенція не виняток. Заняття з залізом дуже потужно стимулюють вироблення тестостерону і тренують м'язи тазу. Все це благотворно позначається і на потенції, і на сексуальному потязі (лібідо). Але це вірно лише в тому випадку, якщо ви не гвалтуєте свій організм на тренуваннях до повної знемоги щодня. Загалом, якщо не брати до уваги професійних атлетів, по суті проводять експерименти над власним організмом, то регулярні заняття будь-яким активним видом спорту - і особливо бодібілдінгом або фітнесом - подарують вам не тільки підтягнуті, красиві і об'ємні м'язи, але й дадуть «довгограючу» потенцію до похилого віку. Це ж відноситься і до жінок, хоча в меншій мірі. Вони ще витривалість, ніж чоловіки, і менш зациклені на спорті. І вже на «це» завжди знайдуть сили і бажання. До речі, тренування м'язів тазу і преса у дівчат сприяє посиленню яскравості і частоти оргазмів. Це в першу чергу пов'язано з поліпшенням кровообігу в жіночих статевих органах. Кілька разів мої вихованки вже дякували мені за це.

Як ці дві речі суміщати

Отже, чи слід обмежувати себе в сексі заради успіхів у тренажерному залі? Чи не послаблюють чи тренування з важкими вагами статевий потяг і потенцію у чоловіка? Багато сперечаються, ще більше перебувають у невіданні, а я, грунтуючись на практиці натурального тренінгу, стверджую: атлет не повинен жорстко обмежувати себе в сексі. Але іноді, якщо ви націлені на результат, це доводиться робити. Біохімічні процеси статевого потягу і росту м'язів в нашому організмі мають спільне коріння. Не випадково «хімічні» бодібілдери, приймаючи гормональні препарати, що стимулюють ріст маси, виявляють, що у них збільшується потенція. Того ж ефекту досягають і «натуральні» спортсмени, за рахунок природної і м'якою стимуляції гормональної системи. З усього вищесказаного можна зробити висновок, що при грамотному підході секс і тренування відмінно доповнюють один одного. Це вірно як для чоловіків, так і для жінок. Не зациклюйтеся на чомусь одному і пам'ятайте, що всьому свій час і місце. Тренуйте м'язи, прискорює обмін речовин і підвищуйте своє лібідо, пані та панове.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить