Секрети тренувань

Секрети тренувань

Тренувати м'язи преса краще в повільному темпі. Важливо не тільки кількість зроблених вправ, а, скоріше, їх якість. Рухи повинні бути плавними, не допускайте ривків.

Вправи для плоского живота стануть більш ефективними, якщо в останній, завершальний цикл включити фіксації: при підйомі (скороченні м'язів), на видиху зафіксуйте тіло на декілька секунд, затримайте дихання, потім поверніться у вихідне положення.

Зверніть увагу на правильний алгоритм дихання під час тренувань. Це дуже важливо для досягнення результату, адже саме на видиху відбувається максимальне скорочення м'язів і спалювання жиру. Фахівці радять вдих здійснювати носом, а видих ротом.

Якщо є можливість, робіть кілька разів на день невелику гімнастику для живота: на видиху стисніть черевні м'язи і розтисніть на вдиху. Намагайтеся завжди тримати спину прямою. Рівна постава змушує і живіт знаходиться в підтягнутому стані, що допоможе привести в порядок внутрішні м'язи преса.

Найбільш вдалий час для тренування - вранці, перед сніданком, або через 2-3 години після їжі.

Щоб заняття були максимально ефективними, повторюйте кожну вправу по 20-25 разів, здійснюючи для початку хоча б два підходи.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить