Кращі жіротопи з аптеки

Кращі жіротопи з аптеки

У наш час стали дуже популярні різні жіросжігателі, але якщо подивитися на їх склад, то стає зрозумілим, що основні жиросжигающие компоненти в них одні й ті ж.

Ми змогли виділити чотири головних речовини, які проявляють найбільшу активність на терені боротьби із зайвою вагою: йохимбин, синефрин, кофеі і женьшень. Американськими вченими було встановлено, що використання хоча б трьох з чотирьох вище представлених компонентів дозволяє посилити витрата калорій під час фізичної активності на 30%. При всьому при цьому, витрата самих ліпідів посилюється на цілих 40%! Самое прекрасно з усього цього є те, що абсолютно всі компоненти з цього списку можна абсолютно вільно купити в будь-який з аптек або ж магазині спортивного харчування.

Якщо ви зважитеся купити все компоненти окремо, то будьте впевнені - ви істотно заощадите!

Давайте ж розберемо кожний з компонентів окремо.

Кофеїн

Кофеїн є стимулятором нервової системи, при цьому так само володіє здатністю блокувати ензими, відповідальні за збереження наших жирових відкладень. Механізм дії ліполізу полягає в активації якраз тих ферментів, які й сприяють розщепленню адипоцитів. Правда є одне але, кофеїн працює як жиросжигатель тільки під час фізичної активності. Якщо організму не потрібна зайва енергія, то все висвобождённие жирні кислоти повернуться назад. Ефективною дозуванням прийнято вважати 100-300мг за пів години до їжі.

Синефрин

Дане речовині є рослинним аналогом старого доброго ефедрину, які в наш час давно вже став забороненим препаратом. Благо розкручування обміну речовин у сінефріна схоже за ефективністю з ефедрином, і при цьому він повністю легальний. Жири вивільняються під дією сінефріна неодмінно будуть використовуватися як джерело енергії для роботи в залі. Нормальною дозою прийнято вважати 5-10мг.

Йохимбин

Дана речовина добувають з одного цікавого африканського дерева - йохимбе, вірніше навіть не з самого дерева, а з його кори. Взагалі-то даний препарат розроблявся з метою лікування виправлення проблем пов'язаних з чоловічою потенцією, але при цьому були так само відмічені жиросжигающие ефекти даної речовини. Звичною дозою є 2-10мг за 30 хвилин до тренування.

Женьшень

Женьшень є дуже популярним і відомим адаптогеном, здатним надавати не тільки активирующее дію на ЦНС, а й посилення метаболізму. Женьшень продається у вигляді кореня і екстракту. Доза кореня повинна дорівнювати 380мг, а екстракту всього лише 20мг.

Самі по собі дози трохи індивідуальні, але ми пропонуємо вам ознайомитися з найбільш поширеними.

Найпоширеніші дозування

- Кофеїн - 100-300 мг (в аптеках під назвою кофеїну бензоат);

- Синефрин - 5-10 мг (можна купити по інтернету);

- Йохимбин - 2-10 мг (продається повсюдно);

- Женьшень- корінь 380 мг екстракт 20 мг (продається в аптеці).

Дані речовини можна приймати два рази на день - вранці і перед тренуванням за пів години

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить