Поетапна комплекс для накачування грудних

Поетапна комплекс для накачування грудних

Знаєте, яка пластична операція идет за масовістю іншим номером после Збільшення молочних залоза у жінок?

Імітація культуристической грудей у чоловіків за рахунок вшивання під шкіру особливую протезів. Взагалі-то, Протези широко вшівають в чоловічі ікрі, в сідніці, но за загально числом операцій на грудях конкурентів немає. Вісь вам зайвий аргумент на Користь упереджень ставленого до своих грудної м'язам. Обзавестися потужном рельєфною грудьми, В принципі, может КОЖЕН. Ніякіх Спадкового обмежень тут не помічено. Тоді чому ж грудні в стилі Арнольда вважаються великою рідкістю? Секрет у тому, что у всех вправо грудні Працюють на пару з Плечових поясом. Під Важка штангою розбіратіся у відчуттях Ніколи - того й гляди, придавити. Вісь початківці и плутаються - тиснути силою рук, плечей, но только НЕ грудьми. Біда ця, втім, поправна. Потрібно только уважности Прочитати Цю статтю. Тут докладно виклади методичні ази, а заодно и велика тренувальна програма з восьми етапів. Комплекс розробленні для початківців, но підійде и просунути хітавіцям з досвідом - у кого ріст грудних забуксував ...

Анатомія грудей - короткий екскурс

Перш чем приступати до тренінгу м'язів грудей, добро б розібратіся, что смороду з себе представляються. Інтерес цею зовсім не пустять. Треба ж знаті, что ми з вами збіраємося Програми скачати безкоштовно.

На увазі две Великі грудні м'язи по обідві Сторони від грудини. Їх назівають великими грудними м'язами. А що, є малі? Є, и смороду залягають під великими грудними. Зверху Великі грудні м'язи прікріплюються до ключиць, в центрі - до грудини и ребер, а з зовнішнього боку - до плечової кісткі руки. Колі грудні напружуються, смороду, образно Кажучи, збіраються в грудку, тім самим коротшають и приводять руку до осі Тулуба, як при бавовні в долоні. Виходим, розводка гантелей точно копіює анатомічну функцію грудної - зведення рук. Колі ві тиснеться штангу, ві теж зводу руки. Правда, тут цею рух важче розпізнати. Судити треба по ліктях: на старті смороду розлучені, а в фіналі жиму - збліжуються. Це и є зведення рук, только от плеча до ліктя. Оскількі важіль тут виходим Коротше, то в точній відповідності з законами механіки, в жімі можна здолати Вагу побільше, чем у розведения.

Мала грудної м'яз всегда працює на пару з великою. Так что, Нічого особливого для неї прідумуваті не вимагає. Всі вліво Для великого грудного одночасно прокачують и малу.

Колі тренуваті грудей

Просунути хітавіцям Варто тренуваті грудей один раз на п'ять-сім днів. Новачкам можна сміліво тренуватіся Частіше - у них ваги поменше, а значити и Термін Відновлення Коротше.

Найкраще місце для "грудних" вправо - на самому качана Тренування. Припустиме, ві поєднуєте тренінг грудей з вправо для дельт и трицепсів. Вправи для ціх порівняно невеликих м'язів обов'язково втомлять Великі грудні и справжньої віддачі від "грудних" має право не буде. Так что, жим Лежачі нехай всегда идет у вас Першів номером (после солідної Розминка!) Більше того, не можна тренуваті грудні следующего дня после тренінгу дельт и трицепсів. Попутно ві навантажіте грудні, ну а за за ніч Втома не пройшовши. Краще рознесті Тренування - Програми скачати безкоштовно ті ї інше через день, а то й два. При такому розкладі Ніякого ризико халтурно прокачаті грудні НЕ буде.

"Килимові бомбардування"

Великі грудні м'язи складаються з трьох м'язових пучків. Простіше Кажучи, "верху", "низу" і "середини". Коженая з пучків нужно тренуваті особливо. В принципі методика проста: "верх" качають жимами на похілій лаві (головою вгору), "середину" - горизонтальними жимами, "низ" -на обратнонаклонной лаві (головою вниз). З разведениями та ж історія.

Найбільший пучок - середній. Можна подуматі, что головна вправа для грудних - горизонтальний жим. Однако профі такий жим и в гріш НЕ ставлять. Мовляв, тут на повну силу працює Плечових пояс и відбірає НАВАНТАЖЕННЯ у грудних. Інша справа, похілі жімі. Тут сила Плечових пояса обмежена законами біомеханікі, так что грудні Працюють на повну силу. Вчені взялися за перевірку подобной думки и віявілі, что жим головою вниз и действительно сільніше "ВАНТАЖ" грудні. Чі означає це, что про горизонтальний жим треба забути? Ні, що не означає. Такий жим - відмінний засіб для Підвищення обший сили Плечових пояса. Ну а слабкість Плечових пояса обмежує ефективність будь-которого жиму - хоч головою вгору, хоч вниз. Так что, для новачків горизонтальний жим - вправа номер один. Що стосується просунути культурістів, то для них найбільша Небезпека - одноообразіе тренінгу. Так что, "заціклюватіся" на обратнонаклонной жімі, нехай и найефектівнішому, Ніяк Ельзи. Профі радян "ротацію" жімів. Припустиме, Перші 2 тижні перший у вас идет жим головою вгору, следующие две - горизонтальний жим і ще две - головою вниз.

Односуглобні розведення новачки повінні Залишити на потім - масу смороду НЕ ростять. Профі рекомендуються початківцям програму з 5 сетів - 3 мережі горизонтального жиму й 2 мережі жиму головою вгору або вниз (Вправо треба чергуваті з періодом в 2 тижні).

ПОЧИНАЄМО з жімів

Всі вліво Для грудних діляться на жімі и розведення. У жимах Працюють дві суглобов - ліктьовій и Плечових, в розведения - только плечової. Два суглобу могут ухвалено на собі НАВАНТАЖЕННЯ побільше, чем один, так что жімі вважають Основним вправо для грудей. У розведения ваги поменше. Їх вважають Додатковий, "добивочним" вправо.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить