Як змусити дівчину займатися спортом

Як змусити дівчину займатися спортом

Як змусити дівчину займатися спортом? Цим питанням задаються дуже багато хлопці. Дійсно, чоловікам часто буває незрозуміло, як можна харчуватися тільки несмачними продуктами, постійно обговорювати дієти, влаштовувати розвантажувальні дні і при цьому бути в поганій формі. За статистикою, більшість чоловіків у віці від 25 до 50 років впевнені, що спорт - кращий засіб підтримки тіла красивим, і працює він набагато ефективніше, ніж будь-яка дієта. Правда, будь-які зауваження щодо необхідності займатися спортом викликають у їх других половин цілу бурю емоцій. Як все-таки зробити так, щоб і дівчина не образилася, і спорт міцно увійшов в її життя?

Як змусити дівчину займатися спортом: що не можна

Ні за яких умов не можна говорити жінці про те, що:

Спорт допоможе їй схуднути, навіть якщо зайва вага у неї вже є, не варто зайвий раз акцентувати на цьому увагу. Повірте, їй зовсім не хочеться чути про зайву вагу від коханої людини;

Вона слабка, неспортивна, не може ходити пішки, бігати, танцювати, та хоч літати на мітлі. Взагалі забудьте про будь «негативних» констатациях. Прикиньте, як «приємно» вам буде чути щось на зразок «Та ти й 20 разів підтягнутися не можеш, хто б говорив»;

Її подруга, або ваша знайома ходить у фітнес-клуб і дуже рада тому факту, а ось ти у мене зовсім обкопалася на кухні з каструльками і книжками рецептів.

Всі висловлювання, перераховані вище, глибоко ущемляють жіноче самолюбство і приведуть вас, швидше, до скандалу, а не вашу дівчину або дружину в спортивний зал. І ще - не варто задивлятися при ній на красивих і спортивних, і постійно натякати на погану форму і зайва вага, так ви ризикуєте опинитися зовсім без дівчини.

Як змусити дівчину займатися спортом: кращий метод

Більшість жінок з радістю будуть займатися тим, чим займаєтеся ви, щоб більше часу проводити поруч. Мова, звичайно, не йде про те, щоб «зіграти» під улюбленою машиною в холодному гаражі. Особисто ви спортом займаєтесь? Прекрасно, запросіть другу половину на лижну або пішу прогулянку для початку. Ні в якому разі не виставляйте це як «велике антицелюлітне заняття», а просто уявіть як спосіб розважитися і провести час разом. Проробляйте спільні прогулянки хоча б 2 -3 рази на тиждень. Потім можете «пересісти» на велосипед, або запросити свою подругу пограти в пейнтбол на вихідних.

Як тільки вона хоча б трохи звикне до навантаження, запропонуйте нові варіанти. Це може бути і спільна зарядка вранці, і сімейний (дівчата, не вельми дружини, люблять такі «фішки!») Абонемент у фітнес або басейн.

Отже, перш ніж змушувати її працювати в спортзалі, перегляньте своє власне ставлення до фітнесу, і якщо ви самі їм займаєтеся - переконайте подругу займатися разом.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить