Естрогени

Естрогени

Всі ми знаємо, що естрогени важливі для хорошої роботи серцево-судинної системи. Це пов'язано з пониженням кров'яного тиску і поліпшенням ліпідного профілю. Так само відомо, що естрогени дозволяють жінкам після менопаузи не втрачати міцність кісток. Але що може стати дійсно новиною, так це той факт, що для естрогенів збереження кісток вдруге, первинно ж збереження м'язів! Жінки після менопаузи, без замісної терапії естрогенами, починають активно втрачати м'язову масу. Кістки втрачають свою міцність і стають легше, так як вони більше не повинні підтримувати колишній м'язовий обсяг. Отже, спочатку зменшуються м'язи, і тільки після цього деградують кісткові структури. Так що, якщо естрогени зберігають м'язи ...

Естрогени здатні будувати м'язи

Я абсолютно серйозний. Вони можуть і ось чому. Існує два типи рецепторів естрогенів: ER-альфа і ER-бета. Після інтенсивного тренування щурам була зроблена ін'єкція естрадіолу. Я сам від цього в шоці, але був встановлений ріст клітин-сателітів під впливом активності ER-альфа рецепторів, а роздратування ER-бета призвело, у свою чергу, до підвищеному рівню IGF-1. Це говорить нам про те, що естрогени дратують свої власні рецептори в тандемі з тестостероном, домагаючись при цьому посиленого зростання і ділення м'язових клітин, завдяки синергічного ефекту. Іншими словами, естрогени збільшують число м'язових клітин, тим самим роблячи Вас більше. До того ж, завдяки поки що не встановленій механізму, естрогени зменшують запальні процеси в пошкоджених м'язах. Ще один цікавий факт - відсутність активності у ER-альфа рецепторів призводить до падіння рівня GLUT4. GLUT4 - це рецептор інсуліну, знайдений в м'язах. Це означає, що естрогени опосередковано беруть участь у доставці поживних речовин у клітину за допомогою інсуліну (наймогутнішого анаболічного гормону, що будує м'язи). Крім фактів про посилення росту м'язів і допомоги в доставці поживних речовин до клітин, додамо ще й те, що естрогени вважаються т.з. «Мокрими» гормонами. Вони змушують Ваше тіло рости, так само завдяки тому, що здатні значно затримувати воду в організмі. Якщо просто, більшу кількість води в м'язах дозволяють фасції більш ефективно розтягуватися, роблячи Ваш памп неймовірним, а так само сприяють його тривалому підтримки. Більше пампа - більше м'язів!

Такі «мокрі» стероїди, як тестостерон і дека, дозволяють Вам будувати більше м'язів, ніж їх аналоги без схильності до ароматизації. Чого вартий тільки старий добрий Метан. Але ж 17-альфа стероїди дуже шкідливі для нас, хіба ні? Якщо вони настільки погані, то чому їх призначають кожній другій 16-річній дівчинці з прищами на обличчі ...

Протизаплідні оральні контрацептиви - стероїди

А тепер дами, які читають це, перш ніж накласти ваші ручки на естрогени, в спробі стати м'язистим, трохи розслабтеся. Швидше за все ви вже на них. І не просто на якихось там стероїдах, а на алкалірованних по 17-а радикалу, що є самими токсичними з усіх видів анаболічних засобів. Я люблю говорити це жіночкам, які вернуть носа від хлопців використовують стероїди або прогормони. Я просто заявляю - «Якщо ти приймаєш протизаплідні таблетки - ти вже на стероїдах, причому на найбільш токсичних з них. Краще б пошкодувала свою печінку і просто його колола. Те, що ти приймаєш, значно гірше для тебе, ніж ін'єкція тестостерону для чоловіка. ». Мене просто вражає наскільки неосвічені і негожі бувають ці охоронці фігур гострять морозиво 24 години на добу. Знаєте, які ризики супроводжують ГЗТ після менопаузи? Згущення крові та інсульт лише початок нескінченно довгого списку. Тому що оральна форма не найкраща, і для естрогенів в тому числі, якщо звичайно не приймати їх роками без перерви.

Так що, хлопці, якщо ви хочете отримати справді потужний приріст з курсу, користуйтеся старими добрими «водяними» препаратами начебто тестостерону і нандролона.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить