Побічні ефекти гейнера

Побічні ефекти гейнера

Природно, на першому місці опиниться букет побічних ефектів ДЕШЕВИХ гейнеров - неочищені складові, дисбаланс або відсутність деяких компонентів, хімічні замінники цукру (не завжди безпечні), шкідливі домішки. Цілком може виявитися, що придбана добавка гейнером зовсім не є.

Гейнер, може бути

Негативні ефекти гейнеров від відомих брендів проявляються рідко і залежать від індивідуальної непереносимості деяких компонентів, а так само ПЕРЕВИЩЕННЯ норм прийому.

Найбільш частою

Збільшення жирових відкладень - найбільш часте побічне явище виникає при використанні гейнеров і цілком природне якщо врахувати КАЛОРІЙНІСТЬ цієї добавки. Саме тому гейнер рекомендується застосовувати відразу ж після тренування або при тривалих перервах між прийомами їжі.

можливі алергічні реакції

Висипання на шкірі - неякісне очищення добавки, наявність і якісних компонентів індивідуально викликають алергію. Усунути побічні ефекти в цьому випадку допоможе зменшення доз, а краще - ЗАМІНА добавки гейнером з іншим складом і іншої фірми.

Розлад шлунка - може бути викликано не тільки індивідуальна непереносимість компонентів, але і СЛАБКІЙ травною системою. Проблему можна вирішити зменшенням норми прийому і ще краще відновленням мікрофлори кишечника, для чого добре підійдуть молочно-кислі продукти - про це читайте тут.

економія

Гроші - оплачуючи цінний протеїн в гейнере, доводиться значно розщедрюватися і за легко-доступні вуглеводи. Для багатьох ця націнка має значення. Присмачивши білковий коктейль ложкою меду або половиною банана отримуємо цілком пристойні гейнер і без побічних ефектів.

ще побічні ефекти гейнера

У деяких випадках негативний вплив на печінку і нирки можуть викликати і протеїни у складі гейнера при непомірному і тривалому вживанні. Більш докладно про можливу шкоду протеїнів читайте у цій статті.

користуйтеся перевіреним виробником

Якщо ж знати міру, використовувати якісний продукт і стежити за станом власного здоров'я, то ефект від прийому гейнера буде скоріше позитивним, особливо при неможливості регулярного харчування.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить