Збільшуємо розміри трицепса

Збільшуємо розміри трицепса

Пулловери з гантеллю вважаються кращим вправою в розтягнутій позиції для розвитку найширших м'язів спини в програмі набору маси. Крім того, це одне з кращих вправ для довгої головки трицепса.

Саме ця головка формує всю Преля задньої поверхні руки і той самий приємний оку вигин, коли вона опущена вздовж корпусу або зігнута в лікті для демонстрації піку біцепса.

Все це робить пулловер ідеальним вправою для прямий / непрямий нарузку, коли ви хочете додати ще трохи роботи найширшим м'язам спини в день тренування рук. Ви також можете виконувати тяги на високому блоці зворотним хватом, звичайно використовувані для опрацювання біцепсів, щоб ще більше акцентувати нарузку на найширші.

Ми звернули увагу, що деякі бодібілдери включають пулловери в тренування трицепсів. Профі натурального бодібілдингу за версією IFBB Дейв Гудін використовує для тренування трицепсів спеціальний тренажер Наутілус. Це, можливо, навіть краще, так як вам доводиться починати вправу, коли довга голівка трицепса перебуває в розтягнутій позиції (руки за головою) і продовжувати рух аж до повністю скороченій позиції. Дейв говорить, що ця вправа дозволило йому істотно збільшити розмір трицепсів. А ми, коли включали якійсь із варіантів пулловера в своє тренування, майже кожен раз потім відчували значну м'язову хворобливість в цій групі м'язів.

0 Комментарий

Оставить комментарий

Reload

Отправить